Golf turnir Žabalj Golf Tournament

ŽABALJ: Golf turnir „Žabalj Golf Tournament“, pod pokroviteljstvom Opštine Žabalj, održao se u subotu, 29.juna 2013. godine u Golf Centru. Golf Centar se nalazi na magistralnom putu Novi Sad – Zrenjanin i ukras je Žablja koji obogaćuje turistističku i sportsku ponudu opštine a čini jedinstven kompleks u Vojvodini. To potvrđuje i današnji turnir koji je organizovala opština, zajedno sa turističkom organizacijom, u želji da promoviše Golf Centar.

Nastavite sa čitanjem Golf turnir Žabalj Golf Tournament

U Domu vojske otvorena izložba 250 godina Šajkaškog bataljona

BEOGRAD: Povodom 250 godina od osnivanja Šajkaškog graničarskog bataljona, vojne formacije Rečne flotile koja je 1763. godine nastala na prostoru jugoistočne Bačke, Medija centar „Odbrana“, u saradnji s Istorijskim arhivom Grada Novog Sada, Vojnim arhivom, Vojnim muzejom iz Beograda i Centrom za razvoj Šajkaške, priredio je izložbu „250 godina Šajkaškog bataljona”, koja je svečano otvorena danas u Velikoj galeriji Doma Vojske Srbije.

Nastavite sa čitanjem U Domu vojske otvorena izložba 250 godina Šajkaškog bataljona

Program Vlade Vojvodine za poboljšanje privrede u pokrajini

NOVI SAD: U Privrednoj komori Vojvodine, pokrajinski sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova Miroslav Vasin predstavio je Program Vlade Vojvodine za poboljšanje stanja u oblasti privrede, preduzetništva i zanatstva. Učesnike današnjeg skupa – predstavnike javnog i privatnog sektora, unije poslodavaca, sindikata, socijalno-ekonomskog saveta i privrednih subjekata – pozdravili su predsednik Vlade AP Vojvodine dr Bojan Pajtić i predsednik Privredne komore Vojvodine Ratko Filipović.

Nastavite sa čitanjem Program Vlade Vojvodine za poboljšanje privrede u pokrajini