Održana Prva – otvarajuća konferencija zajedničkog prekograničnog projekta

TEMERIN: U petak, 26. aprila 2013. godine, od 10,00 do 12,30 časova, u Velikoj sali Skupštine opštine Temerin održana je Prva – otvarajuća konferencija zajedničkog prekograničnog projekta „Mreža Centara za razvoj preduzetništva i prekograničnu saradnju“ u sklopu EU IPA Programa Hrvatska-Srbija 2007-2013, u organizaciji Vodećeg projektnog partnera Agencije za razvoj opštine Temerin.

Nastavite sa čitanjem Održana Prva – otvarajuća konferencija zajedničkog prekograničnog projekta

Mladi okupirali salaše uz Jegričku i Tisu

TEMERIN: Prvomajski i Uskršnji praznici, neradnih sedam dana u školama i preduzećima – omogućili su mnogima da već krenu na odmor u zemlji i inostranstvu. Put vikendica i salaša na Jegričkoj, Staroj Tisi i Tisi – prvo su krenuli omladinci – oni će više od sedam dana iskoristiti za druženje, ribolov, spremanje gulaša, pasulja i roštilja.

Nastavite sa čitanjem Mladi okupirali salaše uz Jegričku i Tisu

Gimnazijalci menjaju putokaze sa pravopisnim greškama

NOVI SAD: Putokazi sa pravopisnim grešakama u nazivima zamenjeni su novim, pravilno napisanim, danas na Bulevaru oslobođenja i Bulevaru cara Lazara kod tržnog centra Merkator. Zameni putokaza prisustvovali su učenici gimnazija „Isidora Sekulić“ i „Svetozar Marković“, kao i predsednik Skupštine grada prof. dr Siniša Sević, koji je podržao inicijativu đaka ove dve novosadske gimnazije.

Nastavite sa čitanjem Gimnazijalci menjaju putokaze sa pravopisnim greškama