Održana Prva – otvarajuća konferencija zajedničkog prekograničnog projekta

TEMERIN: U petak, 26. aprila 2013. godine, od 10,00 do 12,30 časova, u Velikoj sali Skupštine opštine Temerin održana je Prva – otvarajuća konferencija zajedničkog prekograničnog projekta „Mreža Centara za razvoj preduzetništva i prekograničnu saradnju“ u sklopu EU IPA Programa Hrvatska-Srbija 2007-2013, u organizaciji Vodećeg projektnog partnera Agencije za razvoj opštine Temerin.

 

prekogranicni projekat Temerin Titel Zabalj

 

Konferenciji su prisustvovali predstavnici – delegacije svih pet opština projektnih partnera, zainteresovani društveno-ekonomski činioci iz programskih regija i opštine Temerin, predstavnici donatora i gostiju iz Zajedničkog vijeća općina Vukovar i Kancelarije za evropske integracije Vlade Republike Srbije, kao i predstavnici lokalnih, regionalnih i nacionalnih medija iz obe susedne zemlje.

Konferencija je protekla u svečanoj i radnoj atmosferi, uz aktivno učešće prisutnih čelnih predstavnika organizatora, partnera, zainteresovanih društveno-ekonomskih činilaca iz regija dve susedne zemlje i medija.

Na kraju Konferencije zaključeno je da su sve planirane početne aktivnosti u implementaciji projekta uspešno otpočele i da će projektni tim sa obe strane granice dve zemlje imati punu podršku svih relevantnih činilaca u daljoj realizaciji svih aktivnosti.

Izvor: opstinatitel.rs

Autor: Redakcija
Datum: 30, 04, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *