ŽRK Temerin – Halas Jožef (Ada)

TEMERIN: RK Mladost-TSK završio je prvenstvenu sezonu u Prvoj ligi Srbije – porazom od Dinama iz Pančeva. Prvoligaš iz Bačkog Jarka je osvojio 10. mesto i od jeseni će se ponovo takmičiti u Prvoj ligi Srbije.

 

 

 

Rukometašice Temerina poražene su u petak u Debeljači od domaćeg Spartaka 27:26. Petnaest sekundi pre kraja Temerinke su imale nerešen rezultat i napad. Brzopleto su šutirale, pa su domaće u brzom kontranapadu uspele da postignu pobedonosni gol. Poslednje kolo u Prvoj ligi Srbije za dame – igra se u utorak 30. aprila. Temerinke dočekuju ekipu Halas Jožefa iz Ade. Utakmica počinje u 19 časova u sportskoj hali u Temerinu.
Fudbaleri Mladosti iz Bačkog Jarka savladali su pred domaćim navijačima ekipu Tekstilca iz Odžaka 2:0. Pobeda je ostvarena u finišu susreta, pa je tim draža. Mrežu gostiju načeo je Dragan Tomić u 83. minutu. Pet minuta kasnije oboren je Predrag Mijić. Siguran realizator najstrože kazne bio je Dragan Tomić. Važna pobeda Jaračana u borbi za opstanak u Srpskoj ligi. Plavo beli u subotu putuju u Beočin.
Fudbaleri Sloge doneli su juče važan bod iz Starih Banovaca. Domaćin je imao minimalnu prednost sve do 90 minuta, kada je vihorni Radojica Kalinov, iskoristio pas loptu Vladimira Silađija, za konačnih 1:1. Sloga je na trećem mestu Srpske lige i u subotu popodne dočekuje Bačku Topolu.
Tri utakmice za sedam dana, dva poraza i pobeda, skroman su učinak fudbalera TSK-a. Prošle nedelje poraženi su u Gajdobri 2:1. U sredu su savladali ekipu Petrovaradina 2:1, a u subotu su posle prave bruke, zbog nezalaganja i nemoći – poraženi u Futogu 3:1. U subotu popodne TSK dočekuje ekipu Bačke iz Đurđeva.
Fudbaleri Siriga savladali su ekipu novosadskog Železničara sa 3:1. Sirižani ovog proleća igraju dobro, zauzimaju deveto mesto u Graskoj ligi, a u subotu putuju u Susek.

 

Autor: Mile Milojević
Datum: 30, 04, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *