Dve maloletnice poginule u udesu, sutra dan žalosti u Žablju

ŽABALJ: U Saobraćajnoj nesreći u Žablju dve maloletne ženske osobe izgubile su život. Na licu mesta je poginula šesnaestogodišnja meštanka Žablja, a njena sugrađanka rođena 1999. godine podlegla je povredama na putu do bolnice. Opštinsko veće SO Žabalj je donelo odluku da se na teritoriji žabaljske opštine 15. januar proglasi danom žalosti.

saobracajka zabaljKako je za Jutarnji program Televizije Novi sad izjavila porparolka Policijske (PU) uprave Novi Sad Mileva Tomić, nesreća se dogodila kada je dvadesetogodišnjak iz Žablja, koji je vozio automobil „Golf“ izgubio kontrolu nad vozilom, skrenuo udesno sa kolovoza i udario u drvo.

Na svojoj vanrednoj sednici Opštinsko veće SO Žabalj je donelo odluku, da se povodom tragedije koja se dogodila rano jutros, kada su u saobraćajnoj nesreći u Žablju poginule dve devojke, na teritoriji žabaljske opštine 15. januar proglasi danom žalosti.

Zastave na svim javnim ustanovama biće istaknute na pola koplja, a ugostiteljski objekti će raditi u skladu sa opštim pravilima koja se primenjuju u tim prilikama.

Kako je za RTV potvrdila portparolka Kliničkog centra Vojvodine Jelena Jurišin, povređenim M.G. i LJ.M. iz Žablja, pružena je urgentna pomoć. Njihovo stanje je stabilno ali su i dalje pod stalnim nadzorom lekara.

Mladić B.V (1991) iz Žablja pušten je kući sa lakšim povredama.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 14, 01, 2014.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *