Dežurstva službi tokom praznika

NOVI SAD: Radno vreme službi tokom prvomajskih i uskršnjih praznika u Novom Sadu biće izmenjeno pošto će uglavnom raditi samo dežurne službe, kao u dane vikenda.

Za vreme praznika, od 1. do 6. maja, u Domu zdravlja Novi Sad će od 7 do 20 dežurati pedijatri u objektu Rumenačka, lekari opšte prakse i medicine rada radiće svih dana praznika od 7 do 20 u objektu Jovan Jovanović Zmaj.

Patronažne sestre će obilaziti bebe i porodilje svakog dana od 7 do 13.30.

Stomatološka služba dežuraće 5. maja od sedam do 20 sati u objektu Rumenačka, dok za ostale dane praznika neće raditi.

Kol centar Doma zdravlja neće raditi do 7. maja.

Tokom praznika, Zavod za transfuziju krvi radiće samo 4. maja od 8 do 12, pa su iz tog razloga pozvali građane da daju krv kako bi se obezbedile dodatne razerve.

Autobusi JGSP Novi Sad tokom predstojećih praznika saobraćaće po izmenjenom redu vožnje. Po redu vožnje za nedelju i državni praznik autobusi će saobraćati od 1. do 6. maja, izuzev 4. maja kada će važiti red vožnje za subotu.

Zbog praznika, aprilske pretplatne karte važiće do 8. maja.

Parking u Novom Sadu neće se naplaćivati od 1. do 7. maja, a NS bajk sistem iznajmljivanja bicikala radiće redovno.

Tokom praznika, radiće samo dežurne pošte. Neradni dani su od 1. do 6. maja, kada će raditi samo pošte na Temerinskom putu, Futoškom putu, u ulicama Teodora Mandića, Narodnog fronta, Bajči Žilinskog i Novosadskoj.

Svi Merkator i Roda objekti 1, 2, 3, 4. i 6. maja radiće redovno. U nedelju, 5. maja, objekti Roda marketa i supermarketa radiće do 10 sati, dok je za sve ostale maloprodajne objekte ovaj dan neradan.

Spens neće raditi samo 1. maja, a ostalim danima smene na bazenu biće prema rasporedu koji važi tokom praznika.

Teniski tereni će raditi od sedam do 22 sata.

Muzej Vojvodine je saopštio da će tokom prvomajskih i uskršnjih praznika imati izmenjeno radno vreme od 11 do 17 sati, dok će 5. i 6. maja biti otvoren samo za unapred najavljene grupne posete.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 29, 04, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *