Golf turnir Žabalj Golf Tournament

ŽABALJ: Golf turnir „Žabalj Golf Tournament“, pod pokroviteljstvom Opštine Žabalj, održao se u subotu, 29.juna 2013. godine u Golf Centru. Golf Centar se nalazi na magistralnom putu Novi Sad – Zrenjanin i ukras je Žablja koji obogaćuje turistističku i sportsku ponudu opštine a čini jedinstven kompleks u Vojvodini. To potvrđuje i današnji turnir koji je organizovala opština, zajedno sa turističkom organizacijom, u želji da promoviše Golf Centar.

 

golf tereni Zabalj

 

Predsednik Opštine Žabalj, Čedomir Božić je otvorio turnir i poželeo dobru igru golferima. Osim ljubitelja ovog sporta, Golf Centar su posetili i zvaničnici iz opštine i novinari, a za njih je organizovan Golf Demo Dan, kratka obuka sa instruktorima i prilika da naprave svoje prve korake u golfu.

Najuspešniji na turniru bili su: 
A kategorija: I mesto – Dragutin Ilić, II mesto – Slobodan Lainović 
B kategorija: I mesto – Radovan Eleković, II mesto – Amir Jašarević, III mesto – Bore Ćorić
Dama: I mesto – Hanellore Jašarević 
Juniori: I mesto – Marko Savić, II mesto – Tamara Palkovljević, III mesto – Jelena Lainović 
UKUPNI POBEDNIK: Tibor Roklicer 

 

Golf turnir Zabalj


Pobednicima su na ceremoniji dodele nagrada, pehare i medalje uručili predsednik Skupštine opštine Žabalj, Dragan Zlokolica, pomoćnik predsednika opštine zadužen za sport, Vitomir Lisica, direktorka Turističke Organizacije Žabalj, Marija Čupić i predsednik Golf Centra, Saša Jokić.
Ovo je veoma bitan dan za Golf Centar i njenu opštinu. „Verujem da je ovo prvi u nizu tradicionalnih turnira u organizaciji Opštine Žabalj, čestitam svim pobednicima i želim Vam dobru igru i uspešan rad do sledećeg okupljanja.“ rekao je gospodin Čedomir Božić na kraju ove svečanosti. 

Izvor: Turistička organizacija opštine Žabalj

Autor: Redakcija
Datum: 29, 06, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *