Pobeda u Žablju, remi u Čurugu

Seniori OFK „Jugović“ su prethodnog vikenda uknjižili pobedu od 2 : 1 na žabaljskom „Vašarištu“ protiv ŽSK-a, člana Područne lige Novi Sad.

Dvostruki strelac bio je Miroslav Živanov, koji se priključio klupskim drugovima posle preležanog gripa.

U sredu Kaćani su gostovali u Čurugu, gde su sa Hajdukom, takođe područnim ligašem, odigrali bez golova, 0 : 0, ali treba istaći da je trener Miodrag Cvijić mogao da računa na svega 12 pulena, zbog obaveza na radnom mestu, odnosno u školi.

„Tobdžije sa Sigeta“ će u nedelju odigrati i treći uzastopni meč sa klubovima iz Područne lige Novi Sad, ovaj put će gostovati ekipi Mladosti iz Bačkog Petrovca. Naredne sedmice raspored utakmica je još gušći: u sredu u Kać stiže novosadski Železničar, a u subotu beogradski Komgrap, dok je u nedelju na programu generalna provera u Titelu, na kojoj će nastupiti isključivo 14 igrača na koje stručni štab najozbiljnije računa za prvenstvenu premijeru sa Sutjeskom u Bačkom Dobrom Polju.

Gostovali „kanarinci“ i banaćani

Omladinci i kadeti OFK Jugović su prethodnog vikenda imali po dve izuzetno jake provere. U subotu su na Sigetu gostovali „kanarinci“ sa novosadske Detelinare, dok su u nedelju Kaćani dočekali superligaša Banat iz Zrenjanina.

„Plavo-beli“ omladinci su poraženi od kadeta Novog Sada sa 1 : 4, a strelac za domaćina bio je Milan Igračev. Kadeti Jugovića su, takođe, uknjižili poraz od mlađih kadeta sa Detelinare rezultatom 3 : 7 (strelci Stojkić dva i Grubić), ali je rezultat na poluvremenu, dok je na terenu bila najjača postava, bio 3 : 2 za Kaćane.

Protiv kadeta Banata, omladinci „tobdžija sa Sigeta“ su odigrali bez golova, iako su bili oslabljeni za dva igrača koja su tog dana nastupala za prvi tim. Kadeti su doživeli i drugi poraz u dva dana, ovaj put sa 0 : 3, ali su promašili nekoliko izglednih prilika, pre svega strelci od prethodnog dana Stojkić i Grubić.

Vujadin Nećak, trener Novog Sada, i Velibor Mladenović, njegov kolega iz Banata, izuzetno su zadovoljni gostovanjem u Kaću, kako prijemom domaćina, tako i kvalitetom fudbala koji su prikazali njihovi puleni, ali i igrači domaće ekipe.

„Studenti“ u nedelju na „Sigetu“

U nedelju, 25. februara, na terenima Sportskog centra „Siget“ u Kaću biće odigran tromeč mlađih selekcija OFK Jugović i Indeksa iz Novog Sada.

Prvi će na teren pioniri, čiji meč počinje u 10 časova, u 11 i 30 je na programu utakmica kadeta, dok će omladinci „tobdžija sa Sigeta“ i novosadskih „studenata“ odmeriti snage od 13 časova.

Utakmice su prijavljene Fudbalskom savezu Grada Novog Sada, tako da će pravdu deliti ispitane fudbalske sudije koje će delegirati Nikola Tomičić, sekretar Udruženja fudbalskih sudija i instruktora.

Autor: Goran Nakomčić
Datum: 22, 02, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *