Prijateljska fudbalska utakmica u Kaću

JUGOVIĆ (KAĆ) – BORAC (ŠAJKAŠ) 2 : 1 (0 : 1)

Igralište SC „Siget“. Gledalaca 100. Sudija: Petrić (Šajkaš). Strelci: Stanić u 77. i 86. minutu za Jugović, a D. Todorović u 25. minutu iz penala za Borac.

JUGOVIĆ: Todorić, Perić, Petrović, Lakić, Hajder, Radojević, Blažić, Bojović, Delić, Samardžić, Terzić. Igrali su i: Suvara, Plavšić, Petkov, Dobanovački, Stanić, Nikolić.

ŠAJKAŠ: Vukić, Radin, Jovanov, B. Ris, Mihajlović, Đurić, Ćiprovac, D. Ris, D. Todorović, Šućur, D. Rogić. Igrali su i: Šarović, Pejaković, Milanović, G. Rogić, Ždero, Spasojević, S. Todorović.

U komšijskom derbiju, odigranom na pomoćnom terenu Sportskog centra „Siget“ u Kaću, vojvođanski ligaš je tek u drugom poluvremenu slomio otpor čvrste i žilave ekipe iz Šajkaša, člana Područne lige Novi Sad.

Prvo poluvreme je proteklo u ravnopravnoj igri, bez puno šansi za golove, a vođstvo gostima je u 25. minutu doneo D. Todorović sa bele tačke, posle opravdano dosuđenog penala.

U nastavku, kada su treneri izvršili po nekoliko izmena, „plavo-beli“ su u potpunosti preuzeli konce igre u svoje ruke i stvorili nekoliko šansi, ali se odbranama na golu Borca istakao vremešni golman Šarović. Najizglednije su propustili Stanić i Samardžić, koji se u drugom poluvremenu dobro snašao u ulozi špica. Ipak, u finišu utakmice snalažljivi Stanić je postigao dva pogotka i doneo svom timu, prema prikazanoj igri, zasluženu pobedu.

Inače, zdravstveni bilten Kaćana je i dalje loš, van stroja je čak sedam prvotimaca (Živanov, Srdić, Popadić, Čičak, Žepina, Kondić, Simić), pa je u ovom meču trener Miodrag Cvijić mogao da računa samo na 17 igrača.

Autor: Goran Nakomčić
Datum: 22, 02, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *