Ubijen ruski tajkun i „dečko“ princeze od Kenta

MOSKVA: Ruski magnat u industriji nameštaja Mihail Kravčenko ubijen je u „mercedesu“ ispred svoje kuće u okolini Moskve, na veliku žalost svoje „družbenice“ princeze od Kenta.

 

Kako prenosi ruska štampa, Kravčenko (46) je ustreljen juče rano ujutru sa šest metaka u glavu i grudi, pošto su dva nepoznata napadača svojim kolima blokirala „mercedes“ kojim se on dovezao do svoje kuće u selu Peredelkino nadomak ruske prestonice, nakon čega je preminuo na licu mesta, saopštila je istražna komisija.

Iako u saopštenju komisije nije potvrđen identitet žrtve, istražitelji su Prvom kanalu ruske televizije izjavili da je reč o Kravčenku, koji je bio direktor jedne od najvećih evropskih holding kompanija u industriji nameštaja „Osmi mart“, sa pet fabrika i brojnim prodavnicama u oko 100 gradova u Rusiji i drugim sovjetskim republikama.

Vest o Kravčenkovom ubistvu „veoma je potresla“ princezu Majkl od Kenta (67), koja je, kako se tvrdi, sa njim bila u ljubavnoj vezi, preneo je britanski list „Dejli mejl“.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 21, 05, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *