Biramo mis i mistera „Sporta“

Bojana Rodić ima 14 godina (rođena 9. maja 1992.), učenica je 8. razreda Osnovne škole „Svetozar Miletić“ u Titelu i igra košarku od 4. razreda.

 Kada je osnovan ŽKK „Titel“, 2001. godine, Bojana je stekla veliku popularnost, kako u Klubu, tako i u reprezentaciji na nivou Novog Sada, čiji je aktivan član.
            Inače, njen matični klub „Titel“ sa velikim uspehom takmiči se u Kvalitetnoj ligi Srbije. Osim što je uzoran sportista, Bojana je i vrlo dobar učenik i dobar drug. Kako nam je rekla, iako je ovo završna godina osnovnog obrazovanja i sprema se za prijemne ispite za upis u srednju školu i veoma je zauzeta treninzima, ona ima vremena i za svoje najbolje drugarice Milicu Savičić koja takođe sa njom trenira košarku i Zoranu Trninić. Nađe vremena i da pomogne roditeljima u kući.
 
            Bojana je tiha i nenametljiva, kako i u životu, tako i u sportu, želja joj je da osvoji laskavo priznanje Mis „Sporta“ za 2006. godinu, što se može i videti na fotografijama. Na kraju treba napomenuti da se skoro celokupna porodica bavi, ili se bavila sportom (majka joj je bila rukometašica „Titela“, a obe sestre zajedno sa njom igraju košarku), i da su redovni čitaoci lista „Sport“. Bojana je inače vatreni navijač beogradske „Crvene zvezde“.

Autor: Ž. Marković
Datum: 24, 11, 2006.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *