U Žablju počinje sa radom Opštinski centar za obaveštavanje – 0800 810 810

ŽABALJ: U Žablju je održan radni sastanak svih činilaca koji mogu doprineti višem stepenu zaštite imovine i građana, u prvom redu poljoprivrednih imanja, koja su često meta organizovanih lopova. Fond za razvoj poljoprivrede je nosilac ove akcije, a sastanku su pored predstavnika opštine prisustvovali i policija, vatrogasci, direktori javnih preduzeća, inspekcijske službe i
svi oni koji će pomoći u realizaciji ove nove ideje.

zabalj centar za obavestavanje i informisanje

 

Prošle godine, recimo, letinu je od krađa čuvalo dodatnih 150 poljočuvara, ali od danas počinje da funkcioniše novi sistem zaštite i samozaštite. Građani će moći svaku sumnjivu pojavu u ataru ili naselju da prijave na broj 0800 810 810 (broj važi za sve mreže i poziv je besplatan).
Po dojavi resorne službe i organi će preduzimati odgovarajuće mere. Na taj način će čitav atar biti potpuno pokriven, pa će građani vođeni sopstvenim interesom dojavljivanjem sprečavati delovanje „nezvanih gostiju“.
Prvi čovek Fonda za razvoj poljoprivrede, Ljupčo Stojčevski je upoznao sa detaljima ove novine sve one koji će neposredno biti uključeni u ovu akciju.

ljupco stojcevski opstina zabalj

Izvor: zabalj.rs

Autor: Zdravko Siriški
Datum: 06, 09, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *