Prevoz za učesnike Fruškogorskog maratona

NOVI SAD: Za učesnike Fruškogorskog maratona, koji se održava u subotu, 28. aprila, i ove godine je organizovan prevoz autobusima GSP-a.

 

U subotu, 28. aprila ka Popovici će autobusi prevoziti učesnike maratona od 5.30 do 11 časova sa Železničke stanice i parkinga u Ulici Despota Stefana, a od 6 do 11 časova sa okretnice na Vojinovu.
Za povratak sa Popovice autobusi će po potrebi od 13 do 22 časova saobraćati do Železničke stanice i Ulice Despota Stefana
Polasci iz Novog Sada saobraćaju direktno do Popovice, dok će vozila u povratku sa Popovice stajati na sledećim stajalištima: Centar Sremske Kamenice, Most slobode, Maksima Gorkog, Futoška pijaca, Kokra i Ž.stanica.
Po potrebi će biti organizovani polasci sa Popovice u toku noći između subote i nedelje, te u nedelju od 5 do 18 časova.
Cena karte za prevoz u jednom smeru je 90 dinara, a u vanrednim polascima ne važe pretplatne karte, kako u polasku iz Novog Sada, tako i u povratku sa Popovice.
Svi autobusi koji budu saobraćali na vanrednom prevozu do i od Popovice biće obeleženi oznakom „Maraton“.

Privremena zabrana saobraćaja zbog Fruškogorskog maratona

Zbog održavanja Fruškogorskog maratona, u subotu, 28. aprila privremeno će biti zabranjen saobraćaj za sva motorna vozila na Fruškogorskom putu u Sremskoj Kamenici, od obilaznice do Popovice.
Zabrana važi za period od 6.30 do 11.30 časova.
Zabrana se neće odnositi na autobuse GSP-a, prioritetna vozila i službena vozila maratona (posebno obeležena).
Takođe, biće zabranjeno zaustavljanje i parkiranje na Fruškogorskom putu, od planinarskog doma „Železničar“ do autobuske stanice na Popovici, od 27. aprila u 15 časova do 29. aprila u 18 časova.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu 021.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 27, 04, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *