Upis dece u poludnevni i celodnevni boravak

TEMERIN: Predškolska ustanova Veljko Vlahović iz Temerina raspisala je konkurs za prijem dece na smeštaj, boravak i vaspitno obrazovni rad za narednu 2012/2013. školsku godinu, koji je otvoren do 11. maja.

 

Za poludnevni boravak – priprema za školu, upisuju se deca rođena 2006. i 2007. godine, januar i februar. Od dokumentacije neophodno je dostaviti izvod ili kopiju izvoda iz matične knjige rođenih, ličnu kartu rodielja koji upisuje dete.
Za celodnevni boravak neophodno je dostaviti devet dokumenata: obrazac M-A ili M–2, potvrda dečijeg dispanzera da je dete sposobno da boravi u Ustanovi, izvod ili kopiju izvoda iz matične knjige rođenih za dete, fotokopija lične karte roditelja, potvrda sa fakulteta da je roditelj student, potvrda SUP-a da je roditelj podstanar , rešenje ukoliko dete prima dečiji dodatak, ukoliko je dete iz porodice sa teškim zdravstvenim stanjem (invaliditet roditelja), potrebno je dostaviti rešenje o utvrđivanju invaliditeta).
Ukoliko se radi o upisa deteta 3. ili 4. reda rođenja, dokumentaciju iz stava 2. čini: fotokopija lične karte roditelja (staratelja, usvojitelja), izvodi iz matične knjige rođenih sve dece iz porodice, potvrda o zajedničkom domaćinstvu i prebivalištu roditelja (staratelja, usvojitelja) i deteta za koje se podnosi zahtev (izdaje SUP).
Upis i prijem molbi obavlja se u objektima Dečje ustanove Veljko Vlahović, u kojoj treba da i da se obnovi upis dece koja već pohađaju ovu ustanovu.

Autor: Mile Milojević
Datum: 26, 04, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *