Kragujevac: Štrajkači glađu prete samospaljivanjem

KRAGUJEVAC: Osmog dana štrajka glađu bivših radnika „Ratka Mitrovića“ ne nazire se rešenje za ispunjenje njihovog zahteva za isplatu zaostalih zarada za nešto više od dve godine, a zbog ugroženosti njihov zdravlja lekari Hitne pomoći danima svakodnevno intervenišu.

Jutros su lekari pomoć ukazivali Rodoljubu Miletiću zbog srčane aritmije i on je potom prebačen u Urgentni centar, izjavio je Tanjugu predsednik Štrajkačkog odbora Predrag Radović, koji je takođe odvezen na pregled u tu zdravstvenu ustanovu zbog isrcpljenosti organizma.

Građevinari su juče zapretili da će se zapaliti benzinom jer, kako kažu, „svi su gluvi na njihove zahteve, iako traže samo ono što su zaradili“.

Njih je juče posetio član gradskog veća za privredu i preduzetništvo Kragujevca Vlado Vučković koji je obećao da će gradski čelnici pokušati da posreduju u rešavanju njihovih zahteva na zajedničkom sastanku sa stečajnim upravnikom i vlasnikom „Ratka Mitrovića“ Dragoljubom Pantićem, te i da će ih o ishodu tog sastanka obavestiti čim do njega dođe.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 18, 04, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *