Makedonija: Dan žalosti i sahrana ubijenih

SKOPLJE: Na lokalnom groblju u skopskom naselju Radišani sahranjen je danas Aleksandar Nakjevski, jedan od petorice ubijenih čija su tela nađena kod Smiljkovskog jezera u blizini glavnog grada Makedonije.

Na groblju u Radišanima biće sahranjeni Cvetančo Acevski i Filip Slavkovski, dok će četvrta žrtva Kire Tričevski biti sahranjen na mesnom groblju u susednom naselju.

Četvorica ubijenih mladića starosti su od 18 do 22 godine, dok je 45-godišnji Borče Stevkovski sahranjen u rodnom selu Treševo.

U naselju Radišani uklonjene su blokade koje je postavilo lokalno stanovništvo, a i dalje su raspoređene jake policijske snage, da bi sprečile eventualne incidente kojih je juče bilo nekoliko u tom delu grada.

Makedonska policija istražuje ubistvo petorice Makedonaca čija su tela nađena u selu Radišani, opština Butel, u okolini Skoplja, gde je danas proglašen dan žalosti.

Obdukcija tela ubijenih je završena i njihova tela predata su porodicama.

Prema poslednjim informacijama, na razgovor u policiju pozvano je 50 lica kako bi se razjasnile okolnosti pod kojima se petostruko ubistvo dogodilo.

Za sada nema osumnjičenih i nema odgovora ko je i zašto izvršio ovaj zločin.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 14, 04, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *