Ubijen dvadesetpetogodišnjak u masovnoj tuči u Novom Sadu

NOVI SAD: U masovnoj tuči, koja se dogodila noćas oko 1 sat na uglu Cankareve i Ulice Veselina Masleše u Novom Sadu, ubijen je Srđan Mandić, rođen 1987. godine, saopštila je Policijska uprava Novi Sad. Dve osobe su zadobile povrede nožem i zbrinute su u Kliničkom centru Vojvodine, saopštava ta zdravstvena institucija.

 

U saopštenju policije kaže se da je u tuči, između više lica, u ulici Veselina Masleše, Srđan Mandić iz Novog Sada, zadobio ubod nožem i preminuo, a policija intenzivno traga za Petrom P. (1993), sa boravištem u Novom Sadu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ubistvo.

Nožem pravo u srce

Kako se dalje navodi, do tuče je došlo kada je Srđan, sa još dva Novosađanina, Miroslavom Č. (1984) i Željkom M. (1982), prolazio pomenutom ulicom, gde je došlo do verbalnog, a zatim i do fizičkog konflikta sa više lica, u kome je Mandić zadobio ubodnu ranu u predelu srca i preminuo na licu mesta.

U tuči, lake telesne povrede zadobili su Miroslav Č. i Željko M, kao i Goran L. (1969) iz Srpskog Itebeja, a policija im je odredila meru zadržavanja, zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo učestvovanje u tuči.

Porparol Kliničkog centra Vojvodine Jelena Jurišin rekla je za RTV da je u istoj tuči teške telesne povrede, opasne po život, zadobio Z.M. (1982) koji je prebačen na Grudnu hirurgiju u Sremsku Kamrnicu.

M.C. (1984), prema saopštenju iz Kliničkog centra, lakše je povređen i pušten je na kućno lečenje.

Meru zadržavanja policija je odredila i Gordani P. (1971) i Dušku L. (1969) iz Novog Sada.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 08, 04, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *