SNS: Ključna odluka o budućnosti 6. maja

NOVI SAD: Srpska napredna stranka održala je večeras predizborni skup u Novom Sadu sa koga je poručeno da će građani 6. maja doneti ključnu odluku za budućnost Srbije.

 

Predsednik SNS i kandidat koalicije „Pokrenimo Srbiju“ za predsednika republike Tomislav Nikolić izjavio da će građani ne samo doneti 6. maja izabrati u kom pravcu žele da ide naša zemlja.

„Možemo da nastavimo da živimo u zemlji u kakvoj živimo sada, ili možemo da je promenimo“, rekao je Nikolić na skupu SNS i njenih koalicionih partnera, održanom na Trgu slobode.

Pred građanima je odluka da li hoće da nastave da žive u zemlji „u kojoj morate da budete član partije da biste dobili posao, u kojoj se vlada samo zadužuje i taj novac troši na naduvavanje birokratije i u zemlji gde investitori moraju da plaćaju mito da bi dobili preko potrebne dozvole“, smatra Nikolić.

Predsednički kandidat te koalicije ponovio je da predsednik Srbije nije skratio mandat nego, kako je rekao, podneo ostavku i naglasio da Boris Tadić „više nije predsednik Srbije i neće ni biti“, jer je „izgubio obraz“ prodavajući proteklih više od deset godina priču o boljem životu.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 05, 04, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *