Hale primile fudbalere

TEMERIN: Obilne snežne padavine poremetile su planove sportskih ekipa. Odloženi su prvenstveni susreti stonoteniskih, košarkaških i kuglaških klubova, fudbalske ekipe su pripreme nastavile u sportskim dvoranama. Izostao je početak Zimske lige za rukometne klubove.

 

        Mladost iz Bačkog Jarka ostala je ove zime bez Mitra Budečevića, iskusni Zoran Zukić je prešao u temerinsku Slogu, a golman Damir Drinić u Mladost iz Lučana.. U jarački klub stigli su napadač Damir Vukanac iz Veternika, štoper Anđelko Matić iz Novog Sada, talentovani Milorad Kosić iz temerinske Sloge i Nemanja Bajić iz Mladosti iz Turije. Poslednjeg dana prelaznog roka iz Slovačke su se vratili napadač Marko Rosić i vezista Pavle Ratković.
        Fudbaleri Sloge iz Temerina svakodnevno, od 12 do 14 časova treniraju u sportskoj hali u Temerinu. Omladinac novosadske Vojvodine Vladimir Silađi je potpisao za klub iz MZ Staro Đurđevo. Produžen je ugovor sa prvim strelcem Nikolom Popinom. Tu su još Zoran Zukić, Nenad Zečević, Pavle Torbica, Dalibor Gadžić i mnogi drugi – pa valja očekivati bolje igre i rezultate na proleće.
        Fudbaleri TSK-a vredno treniraju u sportskoj hali u Temerinu, svakog dana od 17 do 19. časova. Trener Dragan Milošević, računa na trideset igrača, pa se veruje da će ekipa sačuvati prednost od pet bodova u odnosu na Mladost iz Novog Sada, i obezbediti plasman u Područnu ligu Novi Sad.

Autor: Mile Milojević
Datum: 07, 02, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *