U Novom Sadu stanje redovno, ne ide se u škole

NOVI SAD: Nastava u novosadskim osnovnim i srednjim školama biće obustavljena u narednoj nedelji, dok će vrtići raditi redovno, saopštio je Gradski štab za vanredne situacije.

 

Gradski štab je naveo da će se odluka Ministarstva prosvete o obustavi nastave u osnovnim i srednjim školama primenjivati i u Novom Sadu, iako u ovom gradu nije proglašeno vanredno stanje zbog vremenskih nepogoda izazvanih sneznzim padavinama.

Prema izveštaju dežurnih ekipa, stanje u Novom Sadu je redovno, glavne gradske saobraćajnice su prohodne i svi vitalni sistemi su stabilni, piše u saopštenju.

Gradski štab pozvao je Novosađane da se priključe akciji čišćenja snega u gradu i da sutra u 8.30 dođu na Trg slobode kod Miletićevog spomenika, a za taj rad biće im obezbeđena nadoknada.

Volonterska omladinska organizacija (VOOZ) pozvala je Novosađane da joj se u ponedeljak u 12 sati priključe u akciji čišćenja prilaza porodilištu, kao i trotoara koji su u okolini.

„Želimo da pokažemo dobar primer savesnih građana i građanki kao i da pozovemo sve ljude da, ukoliko mogu, učine isto i time pomognu funkcionisanju Novog Sada“, piše u saopštenju VOOZ-a.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 05, 02, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *