Važne pobede rukometnih klubova

TEMERIN: RK Mladost-TSK je prekunuo seriju od četiri poraza. U subotu uveče, Nenad Grujičić i drugovi su savladali ekipu Mokre Gore iz Zubinog potoka 29:27. Vranješević je imao 20 odbrana, kapiten Grujičić je postigao devet, Milan Knežević 7, Pokrajac 5 golova. Prvoligaš iz Bačkog Jarka u subotu gostuje u Jagodini.

 

Rukometašice Temerina savladale su u gostima ekipu Pančeva 23:20, iako su prvom delu utakmice domaće igračice imale prednost od 12:9. Trener Milan Vještica je zadovoljan zalaganjem svih igračica. Jovana Maričić je postigla 10, Maja Maričić 7, Nikoleta Nikolić 4 gola. Temerinke u subotu dočekuju ekipu Radničkog iz Bajmoka.
Fudbaleri Mladosti savladali su ekipu Tekstilca iz Odžaka 2:0. Stefan Radoja je doveo plavo bele u vođstvo u 40 minutu, konačan rezultat deset minuta kasnije postavio je agilni Marko Đukić. Jaračni u subotu putuju u Beočin.
Fudbaleri Doline i temerinske Sloge igrali su juče u Padini, nerešeno 1:1. Temerinci su prvi došli u vođstvo, golom Popina u 10 minutu, izjednačio je Vuković u 60 minutu. Sloga u subotu popodne dočekuje ekipu ČSK-a iz Čelareva koja je neočekivano poražena na domaćem terenu od Cementa iz Beočina 1:0.
U komšijskom derbiju u Temerinu – ekipa TSK-a je juče savladala OFK Sirig sa 1:0., golom Dakića u 80 minutu Pokazalo se da su Sirižani pružili snažan otpor vodećem TSK-u koji je inače najefikasnija ekipa u Novosadskoj ligi. Temerinci su u finišu utakmice imali brojčanu prednost, jer su isključeni Dragoljević i Predrag Rosić. OFK Sirig u nedelju dočekuje ekipu Fruškogorca iz Sremske Kamenice, ekipu TSK-a očekuje gostovanje u Futogu.

Autor: Mile Milojević
Datum: 31, 10, 2011.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *