Nestanak struje pokvario priredbu

Kać: U školskoj sportskoj hali pred sam početak službenog otvaranja manifestacije „Šajkaški dani“ i večernje priredbe nestalo je struje, koja je došla tek nakon dva sata.



        „Šajkaški dani“ u Kaću započeli su u petak takmičenjem ekipa u malom fudbalu u Sportskoj hali „Jugović“. Od prijavljenih i očekivanih 10 ekipa došlo je sedam pa je morao da se promeni sistem takmičenja i odrede drugi parovi. Odigrani su susreti Vilovo – Đurđevo 1:6 i Žabalj – Kovilj 3:3, penalima 5:4, pobeda Žablja. Takmičenje se nastavlja u subotu u prepodnevnim časovima.
        U školskoj sportskoj hali pred sam početak službenog otvaranja manifestacije i večernje priredbe nestalo je struje, koja je došla tek nakon dva sata.


        Gospodin Andrej Bursać, član Gradskog veća zadužen za kulturu, otvorio je „Šajkaške dane“ i poželeo učesnicima i domaćinima mnogo uspeha, ali se do dolaska struje većina učesnika razišla pa je večernji program redukovan. Nastupili su Nemanja i Ružica Radović iz Kovilja, koji su izveli dve narodne pesme sa Kosova „Zora zori“ i „Usnula je dubok sanak“. Gojko Todorović je potom izveo svoje dve monodrame.

Autor: Nikola D. Turajlić
Datum: 26, 09, 2009.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *