27. Omladinska vojvođanska zlatna rukavica

ŽABALJ: U maloj sali SO Žabalj predstavljena je sportska manifestacija „27. Omladinska vojvođanska zlatna rukavica“ koja će se održati od 25. do 27. septembra 2009. u sportskoj hali u Žablju.



        Pored predsednika Organizacionog odbora, Vitomira Lisice predstavljanju su prisustvovali i predsednik Opštine Žabalj, Branko Stajić, proslavljeni jugoslovenski bokseri, Tadija Kačar i Dragomir Vujković i zamenik predsednika Skupštine opštine i član organizacionog odbora, Jovica Panić. Tadija Kačar je rekao da ovo predstavlja pravu meru da se vidi gde se sada nalazi srpski boks i zahvalio se opštinskom rukovodstvu i Sportskom savezu opštine koji su se prihvatili da organizuju ovako značajan Turnir. Vitomir Lisica je istakao da je čast organizovati ovakvu sportsku manifestaciju i da će to biti veliki podstrek sportistima opštine, a posebno klubu borilačkih sportova „Šajkaši“ koji je nedavno osnovan. Učešće na turniru je potvrdilo 11 zemalja kao što je Rusija te Japan, Iran i sve zemlje iz okruženja. Branko Stajić je ocenio da će pored sportskih ovo imati i druge dimenzije jer ćemo se potruditi da u tri dana pokažemo kakvi su sve i privredni i turistički potencijali naše opštine.
        Jovica Panić je rekao da je Organizacioni odbor učinio sve i dalje čini da ova manifestacija bude uspešna, a Vujković je rekao da je ovo samo početak da se boksu vrati onaj stari sjaj.
        Eliminacije počinju odmah posle otvaranja u petak 25. u 17 časova kao i polufinalne borbe, u subotu u isto vreme. Finalne borbe će se održati u nedelju sa početkom u 11 časova sve u sportskoj hali u Žablju, u ulici Nikole Tesle, iza Doma Zdravlja. Cena ulaznice je 150,00 dinara za sva tri dana Turnira, a mogu se nabaviti kod organizatora.

Autor: Lazar R. Kaćanski
Datum: 23, 09, 2009.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *