Čurug: završen Noćni turnir

Sinoć je završen Noćni turnir u malom fudbalu ČURUG 2009. Kraj turnira je bio najavljen za nedelju 19. jula ali je zbog lošeg vremena odložen za ponedeljak kada je i odigrano finale.



        Program je počeo utakmicom za treće mesto u kojoj su se sastale ekipe „Fontana“ iz Bečeja i ekipa „Toza“ iz Čuruga, a pobedila je čuruška ekipa sa 3:1 i tako osvojila treće mesto. U drugoj utakmici revijalnog karaktera sastale su se ekipe pionira fudbalskog kluba „Hajduk“ iz Čuruga i sve je bilo predivno.

        U finalnoj utakmici sastale su se ekipe „PVC Zečević-stolarija“ iz Temerina i ekipa „IBIS PUB“ iz Novog Sada, a pobedila je ekipa iz Temerina sa 1:0. Predstavnici obeju ekipa su odigrali predivnu utakmicu, a obećali su da će doći kada god se organizuje turnir. Fond nagrada je bio 500.000,00 dinara; pobednik je dobio 300.000,00 dinara, drugi 150,000,00, a trećeplasirani 50.000,00 dinara. Organizator je bio fudbalski klub „Hajduk“ i posebno raduje što su tribine stadiona malih sportova u dvorištu OŠ „Đura Jakšić“ uvek bile pune dok je polufinale i finale pratilo oko 800 gledalaca, od najmlađih do najstarijih građana, što je znak da će ovakve manifestacije biti rado posećene.

Autor: Lazar R. Kaćanski
Datum: 21, 07, 2009.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *