Mladost i Sloga prvi startuju

Pripreme sportista iz opštine Temerin



        Rukometašice Temerina koje se takmiče u u Prvoj ligi Srbije krajem jula počinju pripreme za novo prvenstvo.

        Pripeme fudbalera jaračke Mladosti i temerinske Sloge počeće u nedelju 12. jula. Jaračani imaju ambicije za sam vrh, a Temerinci žele mesto u zlatnoj sredini.
        Kapiten plavo-belih iz Bačkog Jarka Zoran Zukić postao je član Metalca, superligaša iz Gornjeg Milanovca. Prvo pojačanje je Srđan Rosić, dvadesetogodišnji igrač Sloge iz Temerina, koji je klasični napadač. Intenzivirani su pregovori sa još nekoliko potencijalnih novajlija, a u fokusu su napadači. Na čelu stručnog štaba ostaju Tibor Kovač i Miroslav Lolić.
        Fudbaleri TSK-a 15. jula počinju pripreme za prvenstvo u Novosadskoj ligi. Minula sezona donela je mnogo iskustva, koje će verujemo uprava, stručni štab i igrači znati da iskoriste, jer je u viši rang otišlo Jedinstvo iz Rumenke, Temerinci su morali da se pomire sa drugim mestom.

        Kuglaši TSK-a 2. avgusta počinju pripreme u kuglani sportske hale u Temerinu. Dve nedelje kasnije preseliće se u kuglanu sa 4 staze u Bačkom Gradištu, gde će kao domaćini igrati susrete Vojvođanske lige. Krajem avgusta temerinski kuglaši putuju u Cegled, u Mađarsku.

Autor: Mile Milojević
Datum: 06, 07, 2009.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *