Odlični rezultati rukometaša Hajduka iz Čuruga

Posle prve utakmice u nastavku prvenstva u Drugoj rukometnoj saveznoj ligi – Sever gde su izgubili od ekipe novosadskog Milicionara došlo je do odličnih rezultata.



        Prvi koji su platili ceh ovoj ekipi je ekipa Titel Džon Dir iz Titela koja je kao gost izgubila od čuruškog Hajduka rezultatom 27:32. Potom dolazi gostovanje u Rumi gde je Hajduk nadigrao domaćina i utakmicu rešio u svoju korist sa 36:33, kao domaćin; zatim igra protiv Radničkog iz Novog Sada koju su domaćini dobili sa 28:27 u vrlo kvalitetnoj i neizvesnoj utakmici. Trener čuružana, Mihajlo Petković je rekao da je protiv Radničkog uvek teško igrati ali da je ova pobeda vrlo važna u nastavku prvenstva kao podstrek. Uspešna serija je nastavljena i u kolu koje je igrano proteklog vikenda kada je pobeđena ekipa Spartaka iz Subotice.

        Po oceni svih u klubu treba nastaviti ovu uspešnu seriju dobrih rezultata već sledećeg vikenda kada u goste dolazi ekipa Jedinstva iz Bačkog Petrovog Sela. Pored prvenstvenog značaja utakmice videće se i ko je bolji u komšijskom derbiju.

Autor: Lazar R. Kaćanski
Datum: 22, 03, 2009.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *