OFK Sirig počeo sa pripremama

Fudbaleri OFK Siriga su 20. jula počeli pripreme za narednu sezonu u Gradskoj ligi.




        Ono što je bitno u naredno prvenstvo se ulazi sa novom upravom na čelu sa agilnim predsednikom Jovanom Bikićem. Podpredsednici su Saša Reljić i Danilo Zelenović, dok je novi sekretar kluba Ljubomir Čomić.

         Nova uprava kluba je angažovala i novog trenera Nikolu Opačića koji je uveo red, rad i disciplinu, i mnogi igrači su mišljenja da do sada ovako profesionalno nisu odrađivali pripreme. Na treninzima ima oko 20 igrača, a kako nam je saopštio podpredsednik kluba Danilo Zelenović u narednom periodu se očekuju i pojačanja u igračkom kadru.

        Jednu od prvih provera OFK Sirig će imati 2. avgusta protiv Omladinca iz Stepanovićeva, a 10. i 14. avgusta Sirig će biti domaćin Memorijalnog turnira „Miroslav Tešić-Mika“ na kom će učešće uzeti Mladost iz Bačkog Jarka, Sloga iz Mesne zajednice Staro Đurđevo u Temerinu, TSK i naravno domaći OFK Sirig. Po  rečima Danila Zelenovića ovaj fudbalski spektakl koji će trajati dva dana će sigurno privući mnoge ljubitelje fudbala iz temerinske opštine i okolnih mesta, jer će na jednom mestu moći da vide na delu sve fudbalske klubove iz opštine Temerin.

Autor: Dalibor Mudrinić
Datum: 28, 07, 2008.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *