“Gusari” potopljeni na “Sigetu”

Jugović – Bečej Old Gold 1 : 0 (1 : 0) Vojvođanska liga Zapad – 17. kolo

KAĆ. – Sportski centar „Siget“. Gledalaca 100. Sudija: Nenad Haška (Bačka Palanka). Strelac: Prolić u 35. minutu. Žuti kartoni: Čičak, Paprić, Plavšić (Jugović), Stanojev, Lukač, Vukićević, Vender (Bečej Old gold),

JUGOVIĆ: Suvara 7, Živanov 7 (od 38. Plavšić 7,5), Paprić 7, Laništanin 7, Lakić 7, Blažić 7, Vujović 7,5, Čičak 7,5, Prolić 7 (od 75. Nišić 7), Samardžić 8, Hajder 7 (od 79. Marić 7).

PROLETER: Andrić 7,5, Koviljski 6,5, Bilbija 6,5, Bjekić 6,5, Vender 6, Stanojev 7, Farago 6,5, Vukičević 6,5, Simić 6,5, Lukač 6,5, Rakić 6 (od 80. Holo 6).

Igrač utakmice: Vladimir Samardžić (Jugović) 8.

 Tobdžije sa Sigetasu od prvog minuta stavili do znanjagusarima sa Tiseda u Kaću ne mogu da se nadaju nikakvom plenu. Već u uvodnom delu meča puleni Božidara Pantelića su presingom i agresivnom igrom naterali goste da se povuku u kazneni prostor, ali iz nekoliko poluprilika Hajder, Blažić i Samardžić nisu uspeli daplavobeledovedu u zasluženo vođstvo. Ipak, u 35. minutu najiskusniji igrač domaćih Blažić je spoljnim delom stopala majstorski proigrao Prolića na levoj strani, koji je utrčao u šesnaesterac, primio loptu i onda je rezantnim udarcem poslao u same rašlje, na mesto gde je sjajni golman Andrić nije mogao zaustaviti.

U drugom poluvremenu Kaćani su malo smanjili gas, ali su ipak svo vreme kontrolisali igru, ne dozvoljavajući Bečejcima da stvore ni jednu iole ozbiljniju priliku. Šta više, pobeda domaćih je mogla biti i ubedljivija da je realizovana bar jedna od petest izglednijih šansi, a najveću je propustio Blažić u 80. minutu kada je bio usamljen ispred gostujućeg čuvara mreže, ali nije najspretnije reagovao.

Sve linijetobdžija sa Sigetasu sasvim korektno funkcionisale, a posebno treba istaći partiju najboljeg igrača utakmice Vladimira Samardžića, koji Autor: Goran Nakomčić
Datum: 23, 03, 2008.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *