Novi izazov za lovca na izazove

Proslavljeni stručnjak Branko Maljković preuzeo kormilo temerinskog TSK-a

        Rukometni klub TSK je prvi deo prvenstva u Prvoj ligi završio na pretposlednjem mestu sa svega šest bodova. Uprava kluba je tokom zimske pauze zasukala rukave i u klub dovela proverenog stručnjaka trenera Branka Maljkovića i par proverenih igrača na čelu sa nekadašnjim reprezentativcem Duškom Milinovićem. Maljković je dobro upućen u situaciju u klubu i predstoji mu kroz izuzetan rad i trud grčevita borba za opstanak u Prvoj ligi.
        – „Svestan sam situacije u kojoj se klub nalazi i verujem da će mi svi u klubu pomoći da stvorimo jak tim koji se na proleće neće samo boriti za opstanak, nego ćemo igrati i zapaženu ulogu.“ – rekao je novi trener Branko Maljković i dodao – „Dovođenjem proslavljenog reprezentativca Duška Milinovića i još nekoliko igrača koji su bili potrebni klubu, dobićemo stabilnu ekipu i tim o koji će se saplesti mnoge ekipe.“ – rekao je na kraju Branko Maljković.
       
– Pored novog trenera, Branka Maljkovića, u klub su od igrača stigli proslavljeni as, nekadašnji reprezentativac i član slavne Barselone, Duško Milinović, povratnici Igor Jokić i Igor Raković, a kako stvari stoje novi član temerinskog TSK-a je od danas i Mile Vrućinić doskorašnji igrač Mladosti iz Vršca. Sa druge strane na poslednjoj sednici Upravnog odbora koja je održana u sredu 16. januara, klub se zahvalio četvorici igrača koji u jesenjem delu nisu zadovoljili trenera i Upravu, a radi se o Jankoviću, Žutkoviću, Smoljanu i Stojoviću.

Autor: Dalibor Mudrinić
Datum: 23, 01, 2008.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *