Planinari Siriga ponovo u akciji

Na redu je poslednja ovogodišnja akcija Planinarsko smučarskog kluba Sirig kojom će se kako kažu dostojanstveno oprostiti od 2007. godine.

        Akcija najavljena za nedelju 23. decembra, nosi naziv „U susret zimi“, a trasa će biti na Fruškoj Gori, kratka, lagana i prilagođena vremenskim uslovima na sam dan izvođenja akcije. U slučaju snega postoji rezervna varijanta koja podrazumeva moguću upotrebu sanki i skija. U svakom slučaju sigurno je da se akcija završava u Vrdniku, u bazenu sa toplom termalnom vodom. Povratak je predviđen u večernjim satima.
        Prijave sa obaveznom uplatom od 250 dinara primaju se kod vodiča Milice Veselinović i Ranke Katić na brojeve telefona 849-038 i 849-326 do popune mesta u autobusu.
       
Iz PSK „Sirig“ poručuju – doručkujte kod kuće, ponesite jedan obrok u rancu, a za večeru će te opet biti kod svojih kuća. Sa uplatom ste obezbedili prevoz autobusom, ali za bazen treba pripremiti 200 dinara za odrasle odnosno 100 dinara za decu. Ne zaboravite kapice, tople rukavice, kupaće gaćice i poneki fen… Očekujemo vas sa vedrim raspoloženjem.

Autor: Dalibor Mudrinić
Datum: 21, 12, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *