Sportski vikend u opštini Temerin

        Rukometaši Mladost Čelika iz Bačkog Jarka su u okviru dvanaestog kola Super lige u subotu igrali nerešeno sa Tarket – Sintelonom iz Bačke Palanke 30:30, poluvreme 14:16. Jaračani su bili bliži pobedi pošto su četrdeset sekundi pre kraja meča vodili sa golom prednosti, međutim i nerešeni rezultat je prvorazredno iznenađenje za mladu ekipu Mladost Čelika. Već u sredu popularni „Čeličari“ igraju u Beogradu sa Crvenom Zvezdom.
        U desetom kolu Prve Srpske lige, košarkaši temerinskog FKL-a su izgubili u Zemunu od Zemun Laste 90:78.
        U desetom kolu Druge Srpske lige, košarkaši Mladost Teletehnike iz Bačkog Jarka su pobedili u Apatinu istoimenu ekipu 109:82 i tako zadržali drugu poziciju koja takođe garantuje plasman u viši rang.
        Rukometašice Temerina su danas, 10. decembra, počele pripreme za prolećni deo prvenstva u Super ligi. Prvi deo priprema se odvija na stadionu Sloge u Mesnoj zajednici Staro Đurđevo. Na prvom treningu se nisu pojavile Marina Živković koja je na pripremama juniorske reprezentacije u Vrnjačkoj Banji i kapiten Nataša Vojnović koja se žali na povredu ligamenata.
       
Sportski klubovi iz opštine Temerin imaju mogućnost još u ponedeljak i utorak da dostave Komisiji za sport liste sa predlozima za Sportistu godine opštine Temerin. Završna manifestacija i proglašenje će se održati u četvrtak 27. decembra ove godine.

Autor: Dalibor Mudrinić
Datum: 09, 12, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *