Igračka pojačanja u šajkaškom Borcu

Sava Radosavljev i Nebojša Lipovčan pojačavaju šajkaški Borac

        Fudbaleri Borca iz Šajkaša završili su takmičarsku polusezonu na solidnom šestom mestu. To je plasman koji upravu kluba i igrače obavezuje na još ozbiljniji rad da se na proleće, u žestokoj konkurenciji zbog predstojeće reorganizacije takmičenja, ostane među sedam prvoplasiranih klubova i tako zadrži u postojećem rangu. Tim povodom je Upravni odbor sa novoizabranim predsednikom Mirkom Drinićem preduzeo mnoge aktivnosti da se pomogne klubu da dođe do cilja. Uspeli su da pronađu sponzora koji je prihvatio da do kraja sezone, bez ikakvih uslovljavanja, kompletno finansira klub i na taj način pomogne da fudbal u Šajkašu ne padne na još niže grane.
        Zahvaljujući sponzoru, u Borac su došla dva izuzetna igračka pojačanja: Sava Radosavljev, špic igrač, koji je do sada igrao za Novi Sad, ČSK, apatinsku Mladost, kiparski Olimpijakos (gde je igrao i u kvalifikacijama za kup UEFA) te nemačke drugoligaše Lajpcig i Švajnfurt i Nebojšu Lipovčana, obrambenog igrača koji je prošao školu Vojvodine, igrao u Železniku i Inđiji. Od pojačanja očekuje se još povratak Željka Drinića koji je do marta na odsluženju vojnog roka. Sa trenerom Milanom Trninićem je dogovoreno da ostane do kraja sezone  na klupi Borca, ali da svojim radom i iskustvom pomogne i mlađim generacijama.


        – Stvorićemo uslove za dobar rad, a nakon dužeg vremena fudbaleri će ići i na zimske pripreme. Mesto gde će se pripreme održati zavisiće od vremenskih uslova koje ćemo imati ove zime. Igrači su dobro igrali jesenas i mi im se zahvaljujemo. Pozivamo sve ljubitelje sporta da se uključe u rad kluba, a navijače da u što većem broju dolaze na utakmice Borca i na taj način pomognu razvoju ovog najmasovnijeg sportskog kolektiva u Šajkašu – ističe predsednik Mirko Drinić.

Autor: Nikola D. Turajlić
Datum: 09, 12, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *