Izložba voštanih figura privukla velik broj posetilaca

Za sedam dana koliko do sada traje izložba voštanih figura u galeriji Kulturno-informativnog centra „Lukijan Mušicki“ ovu postavku je videlo više od dve hiljade ljudi.

        Po rečima direktora KIC „Lukijan Mušicki“ Bojana Torbice – „Ova izložba je prevazišla sva očekivanja i sada se kalkuliše sa brojkom od preko tri hiljade posetilaca do utorka 11. decembra do 20 časova dokle je izložba otvorena. Ono što je još zanimljivo mnoge škole iz šajkaške oblasti su organizovano dovele svoje đake na izložbu, tako da su nam u gostima bili đaci iz titelske Osnovne škole, srednjoškolci iz Žablja, a za ponedeljak i utorak već imamo najavljen dolazak mnogih škola iz okoline. Šteta je da se izložba završava već u utorak, jer čini nam se tek poslednjih dana vlada veliko interesovanje, a postavka mora da se seli jer već naredne nedelje imaju zakazane izložbe u drugim gradovima Srbije. Iskoristio bih priliku da na kraju pozovem sve zainteresovane i posetioce sajta Ravnica INFO da iskoriste još ovih par dana postavke i dođu do Temerina jer ovakva prilika se dešava jednom u par godina i ne vredi je propustiti.“ – rekao je na kraju Bojan Torbica.
       
Kao što je rekao direktor KIC-a, izložba je otvorena do utorka do 20 časova. Cene su sasvim simbolične. Karta za odrasle staje 90 dinara, đaci studenti i penzioneri plaćaju 70 dinara dok za organizovane posete koje broje deset i više članova karta staje svega 50 dinara što je zaista mala cena za ono što čovek može da pogleda. Inače ova postavka sadrži 26 figura, između ostalih možete videti i slikati se sa Šumaherom, Tajsonom, glumcima Ričardom Girom i Merilin Monro, slikarom Leonardom Davinčijem, spisateljicom Agatom Kristi nedavno preminulim Lučijanom Pavarotijem, Čarli Čaplinom, a deca nekako najviše vole Hari Potera i njegovu družinu kao i junake crtanog filma Šrek.

Autor: Dalibor Mudrinić
Datum: 08, 12, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *