29. sednica skupštine opštine Temerin zakazana za utorak 11. decembra

Odbornici Skupštine opštine Temerin u utorak 11. decembra raspravljaće o rebalansu ovogodišnjeg budžeta po kome se budžetska sredstva uvećavaju za oko 27,5 miliona dinara.

        Predlogom odluke o opštinskom budžetu za 2008. godinu planiraju se ukupni prihodi i primanja od 508 miliona 340 hiljada i 900 dinara, što je za 1,95 odsto više u odnosu na budžet za 2007. godinu. O tome će, takođe, odbornici raspravljati u utorak na 29. sednici opštinskog Parlamenta.
        Nenad Dunović podpredsednik Skupštine opštine Temerin i šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke je za „Ravnicu“ izjavio sledeće: – „Za predstojeću sednicu dnevni red sadrži sedam tačaka i mišljenja sam da će sednica biti duga i iscrpljujuća sa mnogo govornika pogotovo sa strane opozicije. Najzanimljivije tačke na ovoj sednici su pored pomenutih tačaka o Dopunama budžeta za 2007. godinu i o budžetu za 2008. godinu još i Razmatranje Predloga rešenja na davanju saglasnosti na Statut Predškolske ustanove „Veljko Vlahović“ u Temerinu, Razmatranje Predloga rešenja o davanju saglasnosti na cenovnik Javnog komunalnog preduzeća Temerin, Prostorni plan opštine Temerin kao i izbori i imenovanja“ – rekao je na kraju Nenad Dunović.

Autor: Dalibor Mudrinić
Datum: 06, 12, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *