Vojvođanska liga Zapad – kadeti

JUGOVIĆ – MLADOST (B. JARAK) 0 : 3 (0 : 2)

KAĆ. – Sportski centar “Siget”. Gledalaca 100. Sudija: Dražić (Bačka Palanka). Strelci: Jerković u 10, Vuletić u 25. i Šobot u 54. minutu. Žuti karton: Rosić (Mladost).

JUGOVIĆ: Petković, Jokić, Ćorić (od 46. Mitrić), D. Lakić (od 63. Nađ), Grozdić, Miqanić, Makivić, Grubić, Bubalo, Antonić, Stojkić.

MLADOST: Lolić, Dragoljević, Rosić (od 80. Marčeta), Bašić, Karanović, Bokić, Vuletić, Jerković, Desnica (od 65. Kosić), Šobot, Meleg (od 63. Grahovac).

U derbiju kola, a možda i čitavog prvenstva, zaslužena, ali ipak previsoka pobeda gostiju iz Bačkog Jarka, koji sa tri zlata vredna boda ostaju u trci za prvo mesto, dok su se Kaćani ovim porazom oprostili od najvišeg plasmana.

Jaračani su u vođstvo došli iz gužve posle kornera sa desne strane, u kojoj se, između tri domaća igrača, najbolje snašao Jerković. Potom su “tobdžije sa Sigeta” preuzele inicijativu, ali u jeku njihovih napada golman Petković je katastrofalno pogrešio i poklonio pogodak Vuletiću, što je na mlade Kaćane delovalo kao hladan tuš, od koga se nisu oporavili do kraja utakmice.

Autor: Goran Nakomčić
Datum: 10, 05, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *