Omladinska liga FSP Novi Sad

JUGOVIĆ – ŽELEZNIČAR 1 : 2 (0 : 2)

KAĆ. – SC „Siget“. Gledalaca 150. Sudija: Stojanac (Novi Sad). Strelci: Tepić u 75. minutu za Jugović, a Stakić u 8. i Bošković u 50. minutu za Železničar. Žuti karton: Lazić (Jugović).

JUGOVIĆ: Veliov, Srdić, Vujaković, Lazić (od 68. Makivić), Grozdić (od 46. Antonić), Nikolić, Franić (od 58. Miljanić), Sukara, Kondić (od 46. Stojkić), Tepić, Đekić (od 79. Bubalo).

BEČEJ: Dragić (od 46. Maričić), Jotanović, Dalibor. Bokan, Lončarević, Dario Bokan, Kalember (od 76. Trnić), Ćetković, Stakić, Crnčević (od 46. Bošković), Grubješić, Smiljanić.

U vrlo dobroj utakmici, “plavo-beli” su bili sasvim ravnopravan rival lideru na tabeli, ali im je za povoljniji rezultat nedostajalo malo snalažljivosti i sportske sreće u završnicama akcija.

Posebna priča je sudija Stojanac iz Novog Sada, koji nije direktno oštetio domaće, ali je čitavim tokom utakmice štitio goste kao “bele medvede”, da bi na kraju svirao kraj tačno po isteku 90-og minuta, iako je u toku drugog poluvremena izvršeno šest izmena i tri puta se ukazivala lekarska pomoć, dok je u nekoliko navrata lopta izbačena van ograđenog dela i potom se čekalo na njeno ubacivanje.

Autor: Goran Nakomčić
Datum: 10, 05, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *