Goleada u Šajkašu

BORAC – KABEL 3:3 (1:1)

        Stadion Borca, gledalaca oko 150. Vreme sunčano i vetrovito, teren raskvašen i težak za igru. Sudijska trojka: Kankaraš, Novaković i Latinović (svi iz Vrbasa). Strelci: Veselinović u 15, Milovanović u 60 i Đurić u 75. minutu za Borac te Krišanović iz penala u 14, Vignjević u 54 i Stančetić u 69. minutu za Kabel. Žuti kartoni: Jovanov, Đurić, Milovanović i S. Todorović (Borac) te Arsenić, Gordanić, Vignjević, Vlaović, Žmukić i Prolić (Kabel).


BORAC: Vukić, Radin, Rogić (Milovanović), Romić, Jovanov, B. Ris, Đurić, Ćiprovac (Mihajlović), Veselinović, D. Todorović i S. Todorović.

KABEL: Predić, Vignjević, Sovilj (Stančetić), Prolić, Krišanović (Šipka), Žmukić, Milosavljević, Arsenić (Abramović), Lazičić, Vlaović i Gordanić.

          U premijernoj utakmici prolećnog dela prvenstva Šajkašani su videli otvorenu utakmicu sa šest lepih golova, u kojoj su gosti uglavnom vodili a domaćini jurili rezultat. Pošto su obe ekipe propustile šanse da pobede, nerešen rezultat je i najrealniji odnos viđenog na terenu.

Autor: Nikola D. Turajlić
Datum: 25, 03, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *