Prijateljske fudbalske utakmice

FK Banja (Beograd)u Titelu odigrao dve prijateljske utakmice.

Banja (Beograd) – Borac (Šajkaš) 0:1 (0:0)

            TITEL: Sportski centar, gledalaca 100, sudija Jovan Vasilić (Titel). Strelac jedinog gola bio je S. Todorović u 63. minutu za „Borac“.
            Banja: Milić, Darko Kolundžija, Mehmedal, Stajković, M. Mikić, N. Mikić, Vujinović, Milosavljević, Jovanović, Kostić i Berić. Igrali su još: Radovanović, Petrović, Đorđević, Danilo Kolundžija, Veselinović, Milanović, Krivokapić, Matić i Stojčić.
            Borac: Vukić, Radin, Jovanov, B. Ris, Romić, Veselinović, Rogić, Šućur, Ćirpovac, D. Jovanović i Marić. Igrali su još: Ferenc, D. Todorović, S. Todorović, D. Ris, Spasojević i Peaković.
            U tvrdoj i do kraja neizvesnoj utakmici pobedio je „Borac“, član Područne lige Novi Sad. Fudbaleri „Banje koji su u Titelu na mini pripremama ovo je druga utakmica. Imali su nekoliko šansi za gol ali je nisu iskoristili. Jedini gol na utakmici u 63. minutu postigao je S. Todorović, efektnim udarcem iz polumakazica i time obezbedio pobedu svom timu.
            Sudija Jovan vasilić iz Titela odlično je sudio.


Detalj sa utakmice Banja : Borac

Banja (Beograd) – Vojvodina (Perlez) 2:1 (0:0)

            Titel: Sportski centar, gledalaca 100, sudija Nenad Nešović (Titel). Strelci: Aleksandar Mikić u 59. i 68. minutu igre za „Banju“, a Savić u 61. minutu za „Vojvodinu“.
            Banja: Kalinić, Dušan Kolundžija, Mehmedal, Al. Mikić, Ne. Mikić, Vujinović, Milosavljević, Jovanović, Kostić i Berić. Igrali su još: Radovanović, Petković, Đorđević, Danilo Kolundžija, Veselinović, Milanović, Krivokapić, Matić, Veselinović, Stojčić, Milić i Novosel.
            Vojvodina: Korać, Žmirić, Ilić, Stokić, Grošin, Stranković, Puteš, Zorić, Vojinov, Surutka i Savić. Igrali su još: Đuričić, Stefanović, Pavlović, Srdanov, Brajkov, Moldovan, Ostojić i Blažić.
            Po vetrovitom i prohladnom vremenu fudbaleri „Banje“ i „Vojvodine“ prikazali su igru koja je ukrašena sa tri lepa gola. Prvi deo susreta završen je bez golova iako je bilo šansi sa obe strane.
            U nastavku susreta Perležani preko Savića postižu gol šutom sa daljine oko 16 metara. Kako je igra odmicala, tako su i Beograđani preuzimali terensku inicijativu i preko odličnog Aleksandra Mikića izjednačuju rezultat, a zatim i njegovim drugim golom postignutog iz slobodnog udarca sa daljine od 20 metara zaključuju pobedu na ovoj utakmici. Mikić je u 71. minutu imao najlepšu šansu za postizanje gola, ali nije iskoristio priliku da bude trostruki strelac.
            Ovu izuzetno dobru utakmicu odlično je sudio Nenad Nešović iz Titela.

Autor: Žika Marković
Datum: 26, 02, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *