FK Banja u Titelu

Na petodnevnim – mini pripremama za nastavak prolećnog dela prvenstva u Drugoj beogradskoj ligi, u Titel su po prvi put došli fudbaleri „Banje“ iz Beograda.

        Osim 23 fudbalera, tu su i treneri Milan Pojužina, Bogosav Stanković i trener golmana Predrag Nikolić.
       
U razgovoru za „Sport“ rekli su nam je ovaj dolazak u Titel jedna vrsta nagrade za igrače koji su prošle godine kao prvoplasirana ušli viši stepen takmičenja., a ove godine „prezimilljava“ za 4. mestu, sa samo četiri boda manje od prvoplasiranog „Bulbuderca“. Oni će iz prikrajka vrebati šansu za eventualni plasman na prva dva mesta i ulazak u viši rang takmičenja – Beogradsku ligu. Svih pet dana koje će provesti u Titelu osim rada sa loptom uvežbavaće pojedine pozicije u timu, a odigraće i nekoliko utakmica. U prvom susretu pobedili su „Vojvodinu“ iz Perleza rezultatom 2:1, a u sredu 21. februara na istom terenu u Titelu dočekaće i „Borac“ iz Šajkaša. Po povratku sa priprema, a do početka takmičarskog dela koji počinje 11. marta, odigraće još dve utakmice sa renomiranim ekipama.
       
– Prvi put smo u Titelu i možemo reći da smo zadovoljni, kako hotelskim smeštajem, tako i terenima koji su nam na raspolaganju. I ubuduće bićemo redovni gosti hotela „Tisa“ i Titela, gde smo lepo dočekani, kao i FK „Titela“ koji nam u svemu izlazi u susret kada nam god to zatreba, rekli su nam treneri „Banje“.

Autor: Žika Marković
Datum: 26, 02, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *