Fudbaleri „Miletića“ započeli pripreme

U želji da stvore dobar i perspektivan tim, koji bi se na kraju prvenstva našao u vrhu tabele, fudbaleri Miletića iz Mošorina započeli su u nedelju, 18. februara, pripreme za prolećni deo takmičenja u Međuopštinskoj ligi Titel – Žabalj – Bečej.

        Za mesto u prvom timu boriće se 21 igrač: Petrov, Jovanović i Slavnić (golmani), Bajagić, Ponjavić, Janković, Madžar, Ujfaluši, P. Lišić, Nikšić i D. Pavlović (odbrana), D. Lišić, Jelovac, Bailov, N. Lišić i P. Bagić (vezni), Kovanušić, Prugić, Džambas, Ranisavljev i S. Trivunović (napadači).
        – U pripremnom periodu imaćemo dva dana treninge pa jedan dan slobodan. Svi na koje smo računali pojavili su se na treninzima. Nemamo povređenih niti obolelih igrača. Do početka prvenstva, 1. aprila, imaćemo dovoljno vremena da se dobro pripremimo a taj ćemo period iskoristiti za odigravanje nekoliko kontrolnih utakmica. Prva prijateljska utakmica je već 28. februara sa Dinamom iz Budisave u Mošorinu – rekao je trener i igrač Predrag Janković.

        – Na početku sezone razmišljali smo o višem rangu, ali nismo imali sreće, iako nam je igra bila bolja od rezultata. Sada nam je cilj da stvorimo dobar tim pa uz igru ni rezultati neće izostati. Možda bi na kraju trećim mestom bili zadovoljni, ali bi zato dogodine mogli da se borimo za viši rang – ističe kapiten Paja Bajagić.

Autor: Nikola D. Turajlić
Datum: 23, 02, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *