Ugalj za penzionere

Udruženje penzionera opštine Titel u saradnji sa mesnim organizacijama penzionera počelo je ovih dana da upisuje ugalj za narednu godinu za svoje članove i njihove porodice.

            Udruženje penzionera opštine Titel u saradnji sa mesnim organizacijama penzionera počelo je ovih dana da upisuje ugalj za narednu godinu za svoje članove i njihove porodice. Svake srede i subote od 7 do 11 časova ugalj se može uplatiti u prostorijama Udruženja penzionera – cena je 3.400 dinara za tonu uglja „Kostolac“ i „Vreoci“, a moguće je isplatiti i u šest rata. Po rečima predsednika Udruženja Bogdana Bukelića potrebno je uplatiti ugalj što pre jer u toku letnjih meseci je veoma teško doći do uglja. Pravovremena uplata uglja garantuje da će on stići na vreme i da će biti kvalitetniji.
           Takođe ovih dana počeo je i upis za pakete suhomesnatih proizvoda čija je cena 1.680 dinara, a težina 8 kilograma. Čim bude dovoljan broj uplata (20), naručivaće se paketi koji bi zatim trebali da u što kraćem roku da budu isporučeni od strane proizvođača. Uplate za pakete su takođe sredom i subotom u prostorijama Udruženja penzionera.

Autor: Žika Marković
Datum: 30, 12, 2006.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *