Dresovi za čepove

Fudbalski klub „Sloga“ iz Loka je nakon uspešne akcije prikupljanja čepova od „Lav“ piva popunio svoju sportsku opremu sa 16 novih kompleta dresova. Komplet čine žute majice, zeleni šorcevi i žute čarape (štucne).

        Pošto je akcija skupljanja čepova piva za nove dresove produžena do 1. avgusta 2007. godine, članovi fudbalskog kluba iz Loka nastavili su sa sakupljanjem. Ukoliko uspešno i ovu akciju privedu kraju dreseve koje će dobiti pokloniće pokloniće pionirima. Za ovu priliku za „Novosti“ predsednik FK „Sloga“ Imre Bobojček je rekao:
         – FK „Sloga“ Lok je od svog 75-godišnjeg neprekidnog postojanja i takmičenja, nakon nekoliko neuspešnih godina, krenuo sa boljim rezultatima takmičenja, urađene su kadrovske promene, a uvedena je i veća disciplina, rekao je Bobojček i dodao da su dobri rezultati u ovoj godini postignuti i zahvaljujući pomoći Opštine Titel i Mesne zajednice Lok.

      
„Sloga“ se nakon prvog dela takmičarske sezone nalazi na 8. mestu na tabeli od 12 ekipa koliko se takmiči u Međuopštinskoj fudbalskoj ligi „Titel – Vrbas – Bečej“. Veliki im je problem nazavršena svlačionica koja već godinama propada.

Autor: Jelena Dimić
Datum: 30, 12, 2006.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *