Godišnja Skupština Sportskog saveza Titela

Sportsko ribolovačko društvo „Bulet“ iz Vilova i Karate klub „Mladost“ iz Mošorina su novi članovi Sportskog saveza opštine Titel, odlučeno je na Godišnjoj skupštini saveza kojom je predsedavao Stevan Ločki.

        Skupštini je prisustvovao  i predsednik opštine, Milivoj Petrović, koji je ukazao da se značajna sredstva izdvajaju za sport, iako ona ne zadovoljavaju  potrebe klubova.
        Delegatima Skupštine podnet je Izveštaj o radu Izvršnog odbora Saveza iz koga se vidi da na području opštine ima  595 registrovanih sportista, da je na „Politikinom“ krosu učestvovalo 1600 učenika, da je istaknuti sportski radnik Dragoljub Đurđevac predložen za Spartakovu nagradu.
       
Izuzetno detaljan finansijski zveštaj podneo je Milutin Radosavljev, sekretar Opštinskog Sportskog saveza, koji je naglasio da su sredstva deljena na osnovu kriterijuma. Problem je što pojedini klubovi još uvek ne dostavljaju informacije o utrošenim sredstvima. Posebno je naglašeno da su sredstva ravnomerno raspoređivana u odnosu na rang takmičenja, i da FK „Miletić“ nije oštećen. Dobili su ista sredstva kao i drugi klubovi iz tog ranga takmičenja. To su potvrdili i predstavnici FK iz Mošorina, kao i činjenicu da ima dosta problema u ovom klubu, uz nadu da će se brzo prevazići.

Autor: Dušanka Buvač
Datum: 04, 03, 2008.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *