Odličan start Titeljana

U prvom kolu takmičenja internacionalne VIB-a lige, mladi košarkaši iz Titela ostvarili su i prve pobeda. U konkurenciji pionira 92. godište pobedili su ekipu „MM Tima“ iz Novog Sada rezultatom 70:30.

            U konkurenciji pionira 92. godište pobedili su ekipu „MM Tima“ iz Novog Sada rezultatom 70:30. U odličnoj ekipi iz Titela najbolje su se pokazali: Vuković sa 28 postignutih koševa, Damir Laganin sa 14, Darko Laganin sa 13, i Maleš sa 9 postignutih koševa. Posle ubedljivog vođstva u prvoj četvrtini (31:5), trener Titeljana Aleksandar Duma iskoristio je priliku da u igru uvede sve igrače.

            U konkurenciji mlađih pionira 95. godište, titelski košarkaši koji su u ovom delu prvenstva pojačani igračima iz KK „Cubi“ iz Novog Sada, savladali su odličnu ekipu „Radivoja Koraća“ iz Rumenke rezultatom 72:26. Odlično su se pokazali: Jančić sa 17 postignutih koševa, Duma sa 15, Novaković sa 13 i Savičić sa 11 postignutih koševa. Trener Duma je takođe i svim igračima iz ove ekipe omogućio da se pokažu na terenu.

            U narednom kolu takmičenja, u kategoriji 92. godište „Titel“ se sastaje sa ekipom „Sutjeska“ iz Bačkog Dobrog Polja, a mlađi pioniri 95. godišta, sastaju se sa odgovarajućom ekipom „Akademik“ iz Srbobrana.

Autor: Žika Marković
Datum: 24, 10, 2006.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *