Titel – Borac (Obrovac) 3:2 (0:0)

            TITEL: Sportski centar, gledalaca 300, sudija Milan Rosić (Stepanovićevo) 8. Strelci: Amidžić u 53. i M. Pajić u 58. i 70. minutu za „Titel“, a N. Soldatović u 60. i 65. minutu za „Borac“. Igrač utakmice bio je Milan Pajić iz „Titela“.

            Titel: Grlić 7, I. Cetenji 7, (A. Cetenji), G. Kostić 7, Marić 7, Milišić 7, D. Pajić 7,5, Drinić 7 (Hucki), L. Pajić 7, Rakita 7 (Panić), Amidžić 8, M. Pajić 8.

            Borac: Ivanišević 6, Vranac 5, P. Jovin 5, Lalić 6, M. Jovin 6, Vukojev 5, Draško 6, Kerlec 6, Soldat 7, Romić 7 i Trkulja 6.

            U dinamičnoj i fer utakmici Titeljani su osvojili tri boda koja će im omogućiti da pobegnu sa dna tabele. U prvih 45 minuta igre domaći igrači su pokazali svo umeće, ređale su se šanse jedna za drugom, ali lopta nije nikako htela u protivnički gol. U nastavku susreta igra je bila još dinamičnija – Titeljani su uspeli da nametnu ritam igre, sa mnogo šansi za postizanje golova. Prvu šansu iskoristio je Amidžić u 53. minutu, on je iz slobodnog udarca, sa razdaljine od preko 20 metara, savladao golmana „Borca“ Ivanjiševića. Samo nakon pet minuta kasnije igrač utakmice Milan Pajić je postigao i drugi gol za domaću ekipu. Kada su već svi mislili da više neće biti golova na ovoj utakmici gosti su izjednačili golovima koje je postigao Soldat u 60. i 65. minutu igre. Ovakav preokret dodatno je motivisao Titeljane da „navale“ na protivnički gol, tako da je M. Pajić koristeći grešku odbrane postigao u 70. minutu konačan rezultat utakmice 3:2 za Titeljane. Isti igrač je u 83. minutu propustio stopostotnu šansu kada se našao oči u oči sa protivničkim golmanom – umesto da pošalje loptu u gol, on je šalje preko gola.

            Vredno je napomenuti dobro suđenje Milana Rosića koji je nakon utakmice dobio čestitke od svih igrača i spontani aplauz od publike.

Autor: Žika Marković
Datum: 24, 10, 2006.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *