Beg sa dna tabele

Jedan od najstarijih fudbalskih klubova na ovim prostorima FK „Titel“ koji je osnovan davne 1912. godine, sve do pre nedelju dana nalazio se na dnu tabele Područne lige Novi Sad. Ali kako i sunce biva posle kiše tako se preokrenula situacija i za Titeljane.

            U 8. vanrednom kolu kada su igrali u gostima protiv „Jedinstva“ iz Rumenke pobedili su rezultatom 2:0, a samo četiri dana kasnije u redovnom 9. kolu dočekali su na svojim terenu neugodnu ekipu „Borca“ iz Obrovca koju su takođe pobedili. Na ovom utakmici domaći navijači mogli su videti da njihova ekipa polako ali sigurno ulazi u takmičarsku formu, sa velikom željom za pobedom.

            U narednom 10. kolu koje se igra sledećeg vikenda Titeljane očekuje teško gostovanje u Stepanoviću gde se sastaju sa ekipom „Omladinac“ koji su novajlije u Područnoj ligi. O predstojećoj utakmici trener Titeljana Vojislav Biberov kaže:

            – Nadamo se da ćemo pokazati dobru igru kao i u prethodne dve utakmice i da ćemo ostrvariti povoljan rezultat. Bili bi zadovoljni i ako bi osvojili jedan bod i nastavimo da se pomeramo sa dna tabele, rekao je Biberov.

            O dasadašnjoj igri i predstojećoj utakmici jadan od najboljih strelaca FK „Titel“, špic igrač 23. godišnji Milan Pajić koji je u dosadašnjem delu prvenstva postigao četiri gola kaže:

            – Imamo najmlađu i najperspektivniju ekipu u Područnoj ligi koja je u borbu za bodove ušla nepripremljena i fizički i psihički. Sada polako ulazimo u formu i rezultati ne izostaju. Na poslednjoj utakmici propisno smo se ispromašivali, ali ipak dobro je što smo po drugi put zaredom pobedili i napravili korak dalje sa dna tabele, Kaže Pajić i dodaje da ih u nedelju očekuje protivnik o kome malo znaju, ali ipak veruje da će se iz Stepanovića vratiti neporaženi. Kako kaže, oseća da će na ovoj utakmici dati gol. Na kraju razgovora Pajić je poručio vernim navijačima, da će do kraja jesenjeg dela prvenstva FK „Titel“ se naći na mestu na tabeli gde im po kvalitetu ekipe to i pripada, a to je svakako više mesto od sadašnjeg.

Autor: Žika Marković
Datum: 24, 10, 2006.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *