Sednica Saveta Mesne zajednice Gardinovci

Savet Mesne zajednice Gardinovci na sednici koje održana 5. oktobra, pod predsedavanjem Milenka Galića, razmatrao je predlog Odluke o mesnom zajednicama.

            Članovi Saveta jednoglasno su zaključili da je tema značajna i zbog toga je dogovoreno da se predlog umnoži u više primeraka za svakog člana Saveta, kako bi rasprava bila kvalitetna i da bi se usvojili najbolji predlozi..

            Zbog rešenja komunalnog inspektora Radmile Kojić, u postupku inspekcijskog nadzora po službenoj dužnosti, o zabrani korišćenja dela prostora Mesne zajednice i mesne kancelarije zbog dotrajalosti i opasnosti po građane, odlučeno je da se zatraži pomoć Opštine Titel, jer Mesna zajednica nema dovoljno sredstava za saniranje oštećenja.

            U nastavku sednice donete su odluke o pomoći Šahovskom klubu u visini od 4.000 i Fudbalskom klubu „Hajduk“ u visini od 40.000 dinara radi uspešnog učešća na daljim takmičenjima.

            Savet je usvojio i izveštaj komisije za komunalne poslove  u vezi nadzora obavljenih radova na popravci trotoara, sa primedbom da nije ispoštovana odluka Saveta o redosledu radova.

Autor: Mirko Žigić
Datum: 24, 10, 2006.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *