U opštini Titel održan sastanak u vezi sa razvojnim planovima

TITEL: U petak, 13. decembra 2013. godine, u Opštini Titel, održan je radni sastanak. Sastanku su prisustvovali pokrajinska sekretarka za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju prof. dr Vesna Kopitović, vršilac dužnosti direktora Fonda za kapitalna ulaganja Autonomne Pokrajine Vojvodine, Nebojša Malenković, pomoćnik pokrajinskog sekretara za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Milivoj Petrović, predsednik Opštine Titel, mr Dragan Božić, predsednik Skupštine opštine Titel, Gojko Kostić, direktor Doma zdravlja Titel, Nevena Knežić, član Opštinskog veća, Ruža Jovanović i Goran Stanojković iz Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj.

 

razvojni planovi opstina titel

 

Na sastanku se razgovaralo o razvojnim planovima i problemima opštine Titel. Opština Titel će i u narednoj godini, moći da računa na sredstva za finansiranje projekata od kapitalnog značaja za njen razvoj, koja će biti izdvojena iz programskog budžeta Fonda za kapitalna ulaganja. Prioritetni projekti koji zahtevaju finansijsku podršku Fonda za kapitalna ulaganja u 2014. godini, su nastavak finansiranja infrastrukturnih projekata izgradnje i revitalizacije vodovodne i kanalizacione mreže u opštini Titel.

Na sastanku je zaključeno da je rešavanje problema iz oblasti zdravstva od velikog značaja za građane opštine Titel. Pokrajinska sekretarka za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju prof. dr Vesna Kopitović je iznela predloge za rešavanje ovih problema i izrazila spremnost da zajedničkim snagama podignu nivo zdravstvene zaštite stanovnika opštine Titel.

Izvor: opstinatitel.rs

Autor: Redakcija
Datum: 16, 12, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *