Selekcija opštine Temerin spremna za olimpijadu radnika

SRBOBRAN, TURIJA, TEMERIN: Prva celina Prvenstva Vojvodine u okviru 11. sportske olimpijade radnika Vojvodine održana je nedavno na terenima u Srbobranu i Turiji.

 

U fudbalu su se vodile velike borbe, iako je od priljavljenih šest, došlo pet ekipa. U finale su se lako plasirli fudbaleri PIK Bečeja AD, koji su visokim rezultatom, 6:0, savladali selekciju opštine Kovačica. No, u drugoj grupi je bilo znatno neizvesnije. Reprezentacija opštine Temerin u fudbalu je sa 3:0 savladala IM Topolu iz Bačke Topole. Topolčane je istim rezultatom savladala i ekipa opštine Srbobran., pa je o drugom finalisti odlučivao dvoboj dva pobednika. Neizvesnot je potrajala do poslednjeg sudijskog zvižduka, a susret je završen bez pobednika 1:1, pa su o finalisti odlučivali penali. Temerici su bili uspešniji i slavili su rezultatom 3:2.
Reprezentacija opštineTemerin je u finalu savladala PIK Bečej, boljim izvođenjem penala 4:2. Pobednički pehar kapitenu Miloradu Letiću uručio je Zoran Dudvarski član Opštinskog veća Srbobrana zadužen za sport. I u utakmici za treće mesto pobednika su odlučivali penali, pošto je duel između reprezentacija Srbobrana i Kovačice završen bez pogodaka. Domaćini su bili preciznij s bele tačke i osvojili treće mesto.
Veterani FK Sloga, koji su uglavnom činili sastav reprezentacije opštie Temerin na Sportskoj olimpijadi radnika Vojvodine u Srbobranu – savladali su vršnjake iz Bundes lige u Temerinu 7:1. Revanš je ugovoren za proleće 2014. godine.

Autor: Mile Milojević
Datum: 04, 11, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *