Slab učinak rukometaša i fudbalera

TEMERIN: Rezultatima sportista iz opštine Temerin u prošlom kolu ne možemo biti zadovoljni. To se podjednako odnosi na rukometne i fudbalske klubove.

 

 

 

RK Mladost TSK nastavlja seriju poraza u Prvoj ligi Srbije. To je u najvećoj meri rezultat slabog rada i odziva na treninzima. Posle Lavova iz Bačke Topole – bodove su u petak veče iz Temerina odneli i rukometaši Hercegovine iz Sečnja, koji su pobedili prvoligaša iz Bačkog Jarka 29 : 25. Plavo beli u subotu gostuju u Pančevu.
U derbiju kola Radnički iz Bajmoka savladao je ekipu Temerina 23:18 i tako se osamio na prvoj poziciji Prve lige Srbije. Temerinke nisu bile kompletne, a izostala je najbolja i najefikasnija igračica Miroslava Pavlov.
ŽRK Temerin u subotu dočekuje ekipu Halas Jožef iz Ade.
Posle fudbalera Banata iz Zrenjanina i Jedinstva iz Novog Bečeja, juče je sva tri boda iz MZ Staro Đurđevo odneo i Radnički iz Sombora. Temerinci su lako došli u vođstvo, golom Zorana Zukića. Nakon toga sudija je poništio gol Kalinova, a nad istim igračem mogao je da svira i penal. Kad se šanse ne iskoriste, uglavnom sledi kazna. Gosti iz Sombora su dva puta savladali golmana Sloge Jorgića i uzeli ceo plen. Sloga će u nedelju biti gost FK Novi Sad.
Fudbaleri Mladosti iz Bačkog Jarka bili su gosti Graničara u Adaševcima. Golom Jakšića poveli su 1:0. Domaćin je uspeo da izjednači i povede sa 2:1. U 90-om minutu Marko Đukić je izjednačio na 2:2. Posle dva gostovanja, u Vrbasu i Adaševcima, fudbaleri Mladosti će u subotu na jaračkoj Livadici ugostiti tim novosadskog Indeksa.
Posla pobede u Bačkom Dobrom Polju 2:1, fudbaleri i navijači TSK-a su juče očekivali trijumf nad ekipom Jedinstva iz Rumenke. Temerinci su poveli golom Kantara, drugi gol postigao je Atila Šereš. Gosti se nisu predavali i na kraju su zasluženo izborili bod. Utakmica je završena rezulttom 2:2. U 13. kolu u nedelju, TSK će biti gost novosadske Mladosti.
Fudbaleri Siriga savladali su u Budisavi ekipu domaćeg Dinama 3:0. Sirižani u 15. kolu biti domaćini Borcu iz Rakovca.

Autor: Mile Milojević
Datum: 04, 11, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *